Despre noi

Suntem
Lollipop...

... și meseria noastră este publicitatea făcută în spiritul eficienței.

Oamenii sunt diferiți. Afacerile sunt diferite. La urma urmei, succesul înseamnă altceva pentru fiecare. Rețetele de succes, care funcționează universal, sunt, iertați-ne franceza, un mare bullshit.
Noi investim foarte mult timp și energie în găsirea celor mai bune modalități de a îndeplini obiectivele clienților noștri.

Interdisciplinaritate

Puține meserii sunt atât de complexe precum publicitatea. Un amalgam de științe sociale, economie, arte vizuale, semiotică, tehnologie (lista continuă), la care se adaugă zi de zi alte informații specifice fiecărui canal de comunicare.

Pentru performanță în marketing e nevoie de studiu constant, dublat de o capacitate de schimbare continuă de perspectivă.

Camera 417

Amestecăm inspirația și creativitatea cu atenție. Adăugăm câte puțin din experiența fiecăruia. Le punem toate într-un birou, le analizăm cu ceva instrumente complicate, apoi trecem la fapte. Amestecul realizat îl introducem în cuptorul încins la 417 grade, timp de 5 minute. Lăsăm amestecul la răcit, apoi îl ornăm în culori și cuvinte, îl împachetăm într-un ambalaj cu design personalizat și îl pregătim pentru livrare.
Cui livrăm? Persoanelor care au nevoie de o nouă rețetă în afacerea lor, afacerilor cu „glicemia”scăzută, dar în special acelora care au nevoie de culoare și inovare.

The Lollipops

Gabriel

Account Manager


Ioana

Graphic DesignerDiana

Social Media Manager


Adrian

Creative DirectorIntegritate

Stabilim parteneriate reale, bazate pe onestitate și pe respectarea cu responsabiliate a promisiunilor, onorându-ne angajamentele scrise și vorbite.


Flexibilitate și agilitate

Suntem flexibili și deschiși, pentru a ne putea ajusta acțiunile și a răspunde rapid la solicitările clienților.


Inițiativă

Avem o atitudine proactivă, pentru a rezolva rapid orice situație neprevăzută. Ne punem în mișcare, astfel încât obiectivele tale să nu întâmpine niciun blocaj.


Dialog

Menținem transparență totală față de clienții noștri. Oferim întotdeauna detaliile muncii noastre, explicând fiecare acțiune pe care o întreprindem.

parallax background

Ai o întrebare pentru noi?

Nu avem toate răspunsurile, dar abia așteptăm să le descoperim împreună

 
parallax background

Ai o întrebare pentru noi?

Nu avem toate răspunsurile, dar abia așteptăm să le descoperim împreună

Ai un proiect?